Zaloguj się
Zapłać z lub podziel płatność z
Nowość w kolekcji Signature Edition to efekt współpracy ze słynnym niemieckim szefem kuchni Thomasem Bühnerem, który potrafi tworzyć zaskakujące doznania smakowe. Kwaśna limonka, delikatny anyż i łagodne jagody – tak różne, a tak dobre razem.
Seria Signature Edition to ekskluzywna, limitowana kolekcja żelków stworzona we współpracy z najlepszymi szefami kuchni na świecie, którzy na co dzień pracują nad nowymi doznaniami smakowymi - dokładnie tak jak my. Tworząc produkty, inspirujemy się smakami z całego świata, dlatego współpracujemy z szefami kuchni z różnych krajów – nie tylko z naszej ojczystej Danii.
Dzięki kolekcji Signature możemy pomagać potrzebującym od momentu wprowadzenia jej do sprzedaży w 2015 roku. Thomas Bühner zdecydował się wspierać HelpAge. To organizacja, która pomaga zabezpieczyć prawa osób starszych, aby mogły prowadzić wartościowe, bezpieczne, aktywne i zdrowe życie. 1 euro z każdego sprzedanego opakowania żelków Limonka z trybulą i jagodą zostanie przekazane na rzecz HelpAge.
Syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, skrobia kukurydziana, regulatory kwasowości (cytrynian jabłka, cytrynian sodu, kwas cytrynowy), naturalny aromat, cukier puder, barwnik (zagęszczony sok agrestowy), olej kokosowy, proszek z jagód i trybuli, substancja glazurująca (wosk carnauba)
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
O marce Wally and Whiz
Ta duńska marka powstała z marzenia o stworzeniu żelków, które będą odpowiednie dla każdego. Dosłownie każdego — również alergików, osób z nietolerancjami pokarmowymi, tych, którzy z własnego wyboru wykluczają z diety pewne składniki lub nie chcą jeść produktów pochodzenia zwierzęcego. Żelki są więc wegańskie, nie zawierają sztucznych barwników i aromatów, laktozy, glutenu i żelatyny.
Inspiracje czerpią z całego świata, ale z typowym dla Skandynawii zamiłowaniem do stosowania świeżych i naturalnych składników. Jak mówią, “WALLY and WHIZ to wyzwanie rzucone konwencjonalnym gustom. Nie boimy się prezentować nieoczywistych dla żelków smaków, takich jak kurkuma, anyż, owoce dzikiej róży czy pędy sosny”.